Sla navigatie over

Logo dito

campagne

Zonder logistiek is't paniek

Logo van Flanders Logistics
Flanders Logistics is een strategisch project van de Vlaamse overheid en de logistieke sector. Samen willen ze de unieke positie van Vlaanderen voor de toekomst veiligstellen. Dit project maakt deel uit van het thema 'Vlaanderen als poort van Europa', dat op zijn beurt onderdeel is van Vlaanderen in Actie, het ambitieuze sociaaleconomische impulsprogramma van de Vlaamse Regering.

In maart doorkruist de Flanders Logistics Roadshow Vlaanderen. Die roadshow heeft tot doel 17-jarige leerlingen van het algemeen secundair onderwijs en het technisch secundair onderwijs onder te dompelen in de veelzijdige wereld van de logistiek, en de onmisbare rol van logistiek in het economische proces toe te lichten.

De mediacampagne 'Zonder logistiek is 't paniek' moet het imago van de logistiek verbeteren bij de brede bevolking, de beroepsbevolking en de jongeren. Surf naar de vernieuwde website www.flanderslogistics.be of bel naar het gratis nummer 1700.

 

Log in

Login om campagnemateriaal te downloaden en de details van deze campagne te bekijken. Deze functie is voorbehouden aan communicatieambtenaren of -medewerkers bij gemeenten, steden of OCMW's.
Paswoord vergeten?

Contact

Hebt u een vraag over Dito of hebt u nieuws? Mail dan naar redactie.dito@vlaanderen.be.

Login voor het downloaden van het campagnemateriaal

Schrijf in op de nieuwsbriefRSS icoonrss Feed

Blijf op de hoogte van de laatste Ditoberichten met de Dito-RSS-feed. Leer meer over RSS.